duminică, 18 decembrie 2011

Bărbat de 53 de ani, găsit mort în cadă

Un bărbat în vârstă de 53 de ani, din Târgovişte, cunoscut cu probleme cardiace, a fost găsit mort în propriul apartament. Bărbătul zăcea fără suflare în cadă, complet dezbracat. Poliţia a fost alertată de fiul celui decedat pentru că în apartament au fost găsite şi câteva pete de sânge. Poliţiştii criminalişti au apărut imediat la faţa locului.
Din primele cercetări se pare că bărbatului i s-a făcut rau în casă şi a vrut să iasă afară. A forţat uşa pentru ca nu găsea cheia însa soluţia aleasă de el a fost să spargă geamul. S-a tăiat insa, şi s-a dus la baie să se spele.
Sfârşitul l-a găsit în cada. Vecinii şi rudele spun că bărbatul nu avea patima bauturii şi că era un om cumsecade. Poliţiştii criminalişti au ridicat mai multe probe de la faţa locului şi încearcă să stabilească exact cum a murit bărbatul.
“Am fost sesizaţi de un cetăţean că în cada unui apartament, în cadă, se află cadavrul unei personae. Din primele verificări nu se constantă suspiciuni cu privire la condiţiile în care a avut loc decesul. Nu sunt urme de violenţă”, a declarat cms. şef Gheorghe Safta, IPJ Dâmboviţa
Trupul barbatului a fost depus la morga Spitalului Judeţean din Târgovişte pentru autopsiere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu