joi, 19 ianuarie 2012

Proteste anti Basescu si la Moreni!

 "Demisia, demisia! Libertate! Libertate!
Cateva sute de protestatari s-au strans in parcul central din Moreni. Oamenii au primit autorizatie de la primarie pentru miting. Ei spun ca au ajuns la disperare.

"Basescu si ai lui sa se duca dracului! Huuuo! Hotiii, jos cu hotii!"

"Pentru alegeri anticipate, pentru legea sanatatii, a pensiilor, pentru taxa auto, inclusiv chiar si pentru domnull Arafat, il sustinem in continuare", a declarat pentru mariusbuga.ro Stefan Stanciu, protestatar.

"Am venit aicea pentru Boc, ca sa-l dam jos!", ne-a spus Ion Petre, participant la miting.
<!-- more -->

"Sunt un mic comerciant si calare pe noi toata ziua, toate slugile Guvernului, ne amendeaza sute de milioane, ne omoara! Nu avem bani sa platim energia, gazele, nu sunt bani suficienti pentru a trai decent!", striga Nicolae Birzescu, comerciant.

"Copiii au ajuns sa munceasca afara, chinuiti si sclavi la straini! Sunt pensionata pe caz de boala, am o pensie de 3,6 milioane si nu mai pot, nu mai pot sa traiesc!", plangea Victoria Sabotschi, pensionara.

"Pentru ei nu era criza, numai pentru noi poporul e criza! Niste hoti, niste criminali, niste nesimtiti notorii care poporul nu poate sa-i mai supare", sustinea Ion Vremaroiu, protestatar.

"Sotia se chinuie de 7 ani de zile sa ma tina pe mine si copiii in tara. Om la 48 de ani, sa stau fara munca de 6 luni de zile, nu se mai poate, in tara asta nu mai putem trai", spunea cu lacrimi in ochi Ion Ciurea, somer.

"Taxa auto sa se reglementeze, pretul benzinei sa fie facut in functie de pensii si salarii si o viata mai buna si locuri de munca", sustinea Mirela Stoian. Mitingul a durat trei ore, iar pe parcursul lui nu s-au inregistrat violente.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu