duminică, 1 iulie 2012

GURA ŞUŢII: Două femei, găsite mai mult moarte decât vii! Cine a fost capabil să le DESFIGUREZE în aşa hal?

Un caz complicat au de rezolvat politistii din Gaesti! Doua femei, de 55 si 79 de ani, au fost gasite batute mar si inconstiente, una in pat, iar cealalta langa un copac. 


Nimeni nu stie inca cine a fost capabil sa le desfigureze pe cele doua in asa hal, iar apoi sa le lase mai mult moarte decat vii. 

O fetita de 12 ani, nepoata batranei, a fost cea care si-a gasit bunica in coma si vecina in agonie. Copila si-a chemat de urgenta mama, aceasta alertand imediat politistii

Batrana de 79 de ani, cu lovituri grave la cap si pe corp a fost trimisa de medicii de la Targoviste la Spitalul Floreasca din Capitala. 

Rudele si vecinii ei sunt in stare de soc si nu-si explica cine a nenorocit-o. 

"A vazut-o in alta camera in pat, desfigurata. In momentul ala a venit dupa mine, m-a chemat, am venit, am vazut-o", a declarat pentru MariusBUGA.ro Nicoleta Stan, fiica batranei agresate.

"Erau batute rau, numai in filme de groaza vezi asa ceva. Erau distruse la fata, una cu gura stramba, erau terminate!", ne-a povestit Florin Tatu, vecin.

Anchetatorii nu au exclus nici ipoteza ca femeile sa se fi batut intre ele. Putin probabil insa avand in vedere ca amandoua sunt grav ranite, iar vanataile par a fi produse cu un corp dur ce nu a fost inca descoperit.

"E batuta de om, nu de femeie, cum s-a mai discutat sa se fi batut ele intre ele. Aia nu e bataie de femeie", e de parere Gheorghe Avram, un alt vecin. 

Suspectul principal este chiar sotul femeii de 55 de ani. Acesta recunoaste ca isi dojenea des consoarta pentru ca picase in patima alcoolului, dar se jura ca nu s-a atins cu un deget de ea

"Nu stiu cine a batut-o. Am gasit sotia in pat. I-am spus, iar ai baut?! De dimineata a venit ginerrele sau si zice, bai Dode, vino sa vezi pe nevasta-ta si pe soacra-mea ca sunt omorate amandoua", ne-a marturisit Gheorghe Badea. 

Ambele victime au fost duse cu ambulanta la spitalul din Targoviste. Batrana insa, in stare critica, a fost trimisa cu un echipaj de specialitate la Spitalul Floreasca din Capitala

"Au traumatisme multiple, pacienta mai in varsta cu un traumatism cranio-facial, in stare comatoasa, cu hemoragie, necesitand consult neuro-chirurgical, a fost trimisa la Floreasca", ne-a declarat dr.Carmen Marcu, directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte. 

"In functie de numarul de ingrijiri medicale, urmeaza a se face incadrarea juridica a faptei si a propune solutie legala prin Parchet. In prezent avem un suspect", a mentionat comisarul sef Alexandru Iorga, şeful Poliţiei Găeşti.

Principalul suspect, sotul femeii mai tinere, risca pana la 12 ani de inchisoare daca se constata ca el le-a agresat pe cele doua femei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu